Aanbieding

Hond benadert 2 maanden oude drieling: deze plotselinge reactie van de pup had niemand verwacht (video)

Hond nadert pasgeboren drieling dog-happy

Laat je hond nooit alleen met kleine kinderen

© Good Morning America / Youtube

Sunny, een Goldendoodle, nam zijn rol als grote broer zeer serieus na de komst van een drieling. De video is ongelooflijk!

Door Sander Nelisse

Online sinds

Lauren uit Connecticut, VS, is net moeder geworden, maar bij haar loopt alles net een beetje anders!

Lauren is bevallen van een mooie drieling. De drie jongetjes maken het goed en natuurlijk is het veel werk, maar gelukkig heeft Lauren een heel speciaal iemand die haar helpt: haar Goldendoodle Sunny!

Ervoor zorgen dat de baby's veilig zijn

Sinds de komst van de drie kleintjes heeft Sunny zijn rol als grote broer heel serieus genomen en daarop besloot Lauren de reactie te filmen wat heerlijke beelden heeft opgeleverd. 

De video toont de lieve Goldendoodle die de drie baby's op de bank inspecteert om ervoor te zorgen dat ze allemaal in orde zijn. En blijkbaar is dat zijn nieuwe ochtendroutine geworden. 

De reactie van de baby's

De drie baby's lijken echt te genieten van de aandacht van de hond. Elke keer als Sunny voorbij loopt, glimlacht elke baby. Een heus teken dat er nu al een band ontstaat tussen de viervoeter en de baby's. 

Als de inspectierondes voorbij zijn, kijkt Sunny naar Lauren alsof hij wil zeggen: "Het is oke, ik heb mijn plicht gedaan en alles is in orde, baas!"

Nog meer bewijs dat de band tussen honden en kinderen uniek is! Bekijk snel de video!

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen