Aanbieding

Hond nadert pasgeboren drieling

Laat je hond nooit alleen met kleine kinderen

© Good Morning America / Youtube

Goldendoodle benadert drieling: de plotselinge reactie van de doodle hond had niemand verwacht (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Sunny, een Goldendoodle, nam zijn rol als grote broer zeer serieus na de komst van een drieling. De video is ongelooflijk!

Lauren uit Connecticut, VS, is net moeder geworden, maar bij haar loopt alles net een beetje anders!

Lauren is bevallen van een mooie drieling. De drie jongetjes maken het goed en natuurlijk is het veel werk, maar gelukkig heeft Lauren een heel speciaal iemand die haar helpt: haar Goldendoodle Sunny!

Ervoor zorgen dat de baby's veilig zijn

Sinds de komst van de drie kleintjes heeft Sunny zijn rol als grote broer heel serieus genomen en daarop besloot Lauren de reactie te filmen wat heerlijke beelden heeft opgeleverd. 

De video toont de lieve Goldendoodle die de drie baby's op de bank inspecteert om ervoor te zorgen dat ze allemaal in orde zijn. En blijkbaar is dat zijn nieuwe ochtendroutine geworden. 

De reactie van de baby's

De drie baby's lijken echt te genieten van de aandacht van de hond. Elke keer als Sunny voorbij loopt, glimlacht elke baby. Een heus teken dat er nu al een band ontstaat tussen de viervoeter en de baby's. 

Als de inspectierondes voorbij zijn, kijkt Sunny naar Lauren alsof hij wil zeggen: "Het is oke, ik heb mijn plicht gedaan en alles is in orde, baas!"

Nog meer bewijs dat de band tussen honden en kinderen uniek is! Bekijk snel de video!

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen