Aanbieding

Golden Retriever met bordje houdt verkeer op bij supermarkt: voorbijgangers zijn sprakeloos

Golden Retriever met bordje dog-wow

"Ineens wilde iedereen hem hebben. Ongelooflijk!. Een paar weken geleden, in het asiel, zag niemand hem staan"

© Sumerhil / Youtube

De hond was niet aangelijnd en gaf geen krimp. Hij stond gewoon stil voor het winkelcentrum en droeg een kartonnen bordje. Wat stond er toch op dat bordje?

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds , Bijgewerkt op

Menigeen valt in zwijm als ze de drie jaar oude Golden Retriever Jackson zien. In 2011 haalde Steve hem uit het asiel. Op een dag, niet lang na de adoptie, gingen Jackson en Steve samen naar het winkelcentrum. Alleen: Jackson mocht de winkel niet in!. Toen liet Steve zijn hondje, onaangelijnd, achter. 

Jackson verrast voorbijgangers

Voorbijgangers geloofden hun ogen niet. Zo'n schatje , helemaal in zijn uppie voor de winkel, en niet eens vastgebonden. En er hing een bord om zijn nek! Degenen die dichterbij kwamen lazen het volgende opschrift "Mijn vader vroeg me om hier te wachten. Dus ik wacht hier."

Iedereen was onder de indruk van de gehoorzaamheid van Jackson. Ze vonden het maar lastig te geloven dat de Golden Retriever daar zo zoetjes bleef staan. De goedzak straalde zo'n rust en kalmte uit dat de een na de ander een aai kwam geven of woordjes influisterde. Steve raakte ontroerd door het effect dat Jackson op mensen had, maar was ook verbaasd:

"Ineens wilde iedereen hem hebben. Ongelooflijk!. Een paar weken geleden, in het asiel, zag niemand hem staan"

Jackson's geduld is het resultaat van wekenlang trainen.  Met als resultaat dat de lieverd rustig wacht als zijn verzorger even iets anders doet, zelfs midden op straat.  

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen