Aanbieding

Afghaanse windhond op strand

De foto zorgde voor veel opschudding

© Diane Doniol-Valcroze - Twitter

Vreemde foto maakt het internet gek: kun jij zien welke kant de poten van deze hond opgaan?

Door Maya van Tol Redacteur

Online sinds

Op het eerste gezicht vraag je je misschien af of dit een hond is of photoshop! Om te weten wat er precies gebeurd, moet je eerst een paar keer kijken...

Het is vrij duidelijk dat deze hond een enorme drang had om op het strand te rennen. Hij was zo opgewonden door het zand en de zee dat hij niet wist welke kant hij op moest.

Een zeer ongewone foto

Een goed-getimede fotograaf legde dit moment vast op het strand. De foto was zo intrigerend dat het internet het er niet bij kon laten.

De foto van de hond werd op 26 september gedeeld door auteur en scenarioschrijver Diane Doniol-Valcroze op Twitter. Ze wordt gevolgd door 145.000 mensen en haar bericht kreeg bijna 3.000 likes en ongeveer 400 retweets. En eerlijk is eerlijk, wij snappen wel waarom!

Waar gaan zijn poten naartoe?

Als je naar de foto kijkt, moet je echt even de tijd nemen om te kunnen zien welke kant de poten van deze hond, een Afghaanse windhond, opwijzen. Nu aan jou de beurt! Wat denk jij, wat zijn z'n achterpoten? En welke de voorpoten? 

Gelukkig heeft Diane Doniol-Valcroze de oplossing voor deze "puzzel" aan haar Tweet toegevoegd: in feite zijn de twee benen rechts van de afbeelding de voorpoten en de twee links de achterpoten.

D©iane Doniol-Valcroze / Twitter

Het is zo verontrustend dat Twitteraars het niet konden laten om wat photoshops te maken als reactie:

Alsof de originele foto nog niet raadselachtig genoeg was! Deze beelden blijven nog wel even op ons netvlies staan...

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen