Aanbieding

Raadsel lachende hond.

Wat zie jij op het plaatje?

© jagranjosh.com

Slechts 6% van alle mensen zien hier iets anders dan een lachende hond

Door Kaami Kanje

Online sinds

Soms zijn dingen niet wat ze op het eerste gezicht lijken. Behoor jij tot de weinigen die hier nog iets anders ontdekken?

Kun je het zien? Wij mensen laten ons maar al te makkelijk misleiden door voor de hand liggende dingen – terwijl zich soms recht voor onze ogen nog andere dingen afspelen. Dat is ook hier het geval. Slechts 6% van de mensen is in staat te zien wat er onder de oppervlakte nog verborgen ligt.

Op de afbeelding zien we een blije hond die ons vrolijk aankijkt? Schijn bedriegt! Want in deze afbeelding is nog iets heel anders verstopt, dat alleen voor de scherpste ogen zichtbaar is.

Raadsel lachende hond
Wat verbergt de lachende hond voor ons? (jagranjosh.com)
Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Raadsel: Wat verbergt de lachende hond?

Iedereen heeft het waarschijnlijk al eens meegemaakt: Je piekert erover omdat je iets gewoon niet kunt vinden... En dan moet je plotseling verbijsterd ontdekken dat je het eigenlijk de hele tijd al voor je ogen had. Je bent er bijna met je neus op gedrukt en hebt hetgeen waar je naar zocht toch niet gezien.

Dat is hier precies hetzelfde. Heb je inmiddels gezien wat er in de afbeelding van de hond nog verborgen is? Zo niet, dan geven we je een kleine hint: het is een ander huisdier...

De oplossing

Nou, kon je het gezochte dier vinden? Als je erin geslaagd bent de kat te hebben ontdekt, ben je een ware zoekmeester! Als je nog steeds aan het tobben bent, hebben we hier de oplossing voor je. De kat heeft zich namelijk zo eenvoudig als effectief verkleed. Om haar te zien, hoef je de afbeelding van de hond alleen maar ondersteboven te houden.

oplossing raadsel lachende hond
Als je het beeld van de hond 180 graden draait, verschijnt de kat (jagranjosh.com)
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen