Aanbieding

Poeslief hoofdrolspeler Abatutu

Hoofdrolspeler Abatutu

© Facebook Cinekid Festival

Film Poeslief komt naar Netflix

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

Heb jij de film al gezien? Dit is je kans! Vanaf zaterdag 5 juni staat de film op Netflix. Een echte kattenliefhebber mag deze niet missen!

De leukste kattenfilmpjes verzameld 

Wie houdt er nou niet van leuke, schattige, grappige of ontroerende kattenfilmpjes? We kunnen ons er uren mee vermaken op internet. Filmproducent Ignas van Schaick zag dit ook in en besloot er wat groters mee te doen: Een heuse kattenfilmpjes-film. De film bundeld de leukste kattenfilmpjes. Dit alles onder toeziend oog van Nederlands beroemdste kat: Abatutu, die de filmpjes van commentaar voorziet. 

 Abatutu: dé filmkat van Nederland

Abatutu is een Europese korthaar kater. Al in zijn eerste kattenlevensjaar kreeg hij een rol in de serie VRijland. Dit was slechts het begin van zijn carrière. Er volgde vele series en films met als kers op de taart ‘Poeslief’ met niemand minder dan zichzelf in de hoofdrol.

Bioscoophit

De film kwam uit in september 2020 en trok vele kattenliefhebbers naar de bioscoop. Zowel jong als oud zagen Abatutu en de vele kattensterren in opkomst schitteren op het witte doek. Het is dan ook niet verrassend dat Netflix besloot de film beschikbaar te stellen via hun streamingdienst. Vanaf zaterdag 5 juni is de film beschikbaar. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk hier de trailer: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen