Aanbieding

Film Poeslief komt naar Netflix

Poeslief hoofdrolspeler Abatutu cat-happy

Hoofdrolspeler Abatutu

© Facebook Cinekid Festival

Heb jij de film al gezien? Dit is je kans! Vanaf zaterdag 5 juni staat de film op Netflix. Een echte kattenliefhebber mag deze niet missen!

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

De leukste kattenfilmpjes verzameld 

Wie houdt er nou niet van leuke, schattige, grappige of ontroerende kattenfilmpjes? We kunnen ons er uren mee vermaken op internet. Filmproducent Ignas van Schaick zag dit ook in en besloot er wat groters mee te doen: Een heuse kattenfilmpjes-film. De film bundeld de leukste kattenfilmpjes. Dit alles onder toeziend oog van Nederlands beroemdste kat: Abatutu, die de filmpjes van commentaar voorziet. 

 Abatutu: dé filmkat van Nederland

Abatutu is een Europese korthaar kater. Al in zijn eerste kattenlevensjaar kreeg hij een rol in de serie VRijland. Dit was slechts het begin van zijn carrière. Er volgde vele series en films met als kers op de taart ‘Poeslief’ met niemand minder dan zichzelf in de hoofdrol.

Bioscoophit

De film kwam uit in september 2020 en trok vele kattenliefhebbers naar de bioscoop. Zowel jong als oud zagen Abatutu en de vele kattensterren in opkomst schitteren op het witte doek. Het is dan ook niet verrassend dat Netflix besloot de film beschikbaar te stellen via hun streamingdienst. Vanaf zaterdag 5 juni is de film beschikbaar. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk hier de trailer: 

 
Trailer - Poeslief

Deze film bestaat letterlijk alleen uit kattenfilmpjes en we klagen absoluut niet. Binnenkort te zien!

Posted by Netflix on Thursday, May 6, 2021
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen