Aanbieding

Douchegordijn

Wat een spektakel in de badkamer!

© Midjourney / KI

Vrouw hoort haar man in de badkamer schreeuwen: ze kan haar ogen niet geloven als ze ziet wat er gebeurt

Door Kaami Kanje

Online sinds

Als de vrouw haar man in de douche hoort schreeuwen, vreest ze het ergste, maar het gezicht in de badkamer verrast haar!

Wie herinnert zich nog de klassieke horrorscène uit de film Psycho van Alfred Hitchcock, waarin de hoofdpersonage een bad neemt? Wat er in deze douche gebeurt, is gelukkig niet zo griezelig, maar toch schrikbarend!

Wanneer de echtgenoot van een Reddit-gebruiker in de badkamer begint te schreeuwen, vreest de vrouw het ergste en haast zich om te kijken wat er aan de hand is. Zodra ze de deur opent, pakt ze echter onmiddellijk haar telefoon in plaats van te helpen.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Een schreeuw van angst

Dringende hulp is gelukkig helemaal niet nodig, maar ze wordt wel getrakteerd op een spectaculair uitzicht! Een van haar katten is eerder tegen het douchegordijn opgeklauterd en houdt zich nu met zijn klauwen eraan vast.

De man kan aan de andere kant niet zien wat er gebeurt en raakt daardoor in eerste instantie in paniek. Ondertussen zit de tweede kat van het paar op de vloer naast de douche en kijkt met grote ogen naar haar soortgenoot en haar verzorger.

De foto van deze ongelooflijke scène krijgt op Reddit meer dan 10.000 likes van forumgebruikers. En hoewel het voor iedereen een grappig moment was, zou het misschien een goed idee zijn om krab- en klimpalen voor de katten te plaatsen, zodat ze zich op geschiktere plekken kunnen uitleven.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen