Aanbieding

Sugar de radiokat

Sugar de radiokat

© @Humane Society of Huron Valley / Facebook

Ze vinden een kitten met 35 kogels in zijn lichaam: de gemeenschap komt in actie voor gerechtigheid

Door Kaami Kanje

Online sinds

Vrijdag 13 september heeft het asiel van de Humane Society of Huron Valley in Michigan een oproep gedaan om te helpen de verantwoordelijken van een vreselijke daad van dierenleed te identificeren.

De redders hebben een 7 maanden oude kitten opgevangen dat ernstig gewond was aangetroffen op een drukbevoegde weg in Michigan. De kleine Sugar heeft vele verwondingen, zelfs op haar snoet.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Een echte strijder

De röntgenfoto's tonen aan dat de kat ongeveer 35 kogels heeft weerstaan die met een luchtgeweer zijn afgevuurd.

Haar verwondingen zijn ernstig, vooral die op het ooglid, tussen de ogen en over haar hele kleine lijfje.

Ondanks de ernst van haar agressie en verwondingen is de dappere Sugar ongelooflijk vriendelijk en wil ze gewoon liefde.

Ze herstelt

Gelukkig gaat het beter met de kat, dag na dag.

Het asiel heeft verklaard bewijs te hebben gevonden waaruit blijkt dat Sugar waarschijnlijk een huisdier dat als trainingsdoel werd gebruikt.

Er is een inzamelingsactie geopend om Sugar te helpen en internetgebruikers hebben massaal gereageerd om haar te steunen.

Een gebruiker reageerde: "Dit maakt me woedend! Ik doneer graag en ik hoop dat de autoriteiten de monsterlijke dader vinden die dit heeft gedaan."

"Laat ons alstublieft op de hoogte van de vorderingen van het kitten - het is angstaanjagend om te denken dat degene die dit bij een hulpeloos kitten heeft gedaan, nog vrij rondloopt."

De dader van de schoten is nog niet geïdentificeerd en er is nog steeds een onderzoek gaande om gerechtigheid voor Sugar te krijgen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen