Aanbieding

kat röntgenfoto kogel

De röntgenfoto laat een kogeltje zien

© Instagram @la_guarderia_felina_de_mimo

Verontrustende röntgenfoto van een kitten onthult de diepte van menselijke wreedheid (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een lokaal dierenasiel publiceerde de röntgenfoto, onder andere, om dit verschrikkelijke geval van wreedheid in Sevilla openbaar aan de kaak te stellen.

Het was het einde van de zomer van 2022 toen iemand een schot loste op het katje Orion op een straat in Sevilla. Degene die het deed, toonde grote wreedheid, omdat het schot vanaf de achterkant kwam, waardoor het arme dier verlamd raakte.

Kort daarna plaatste de Kattenopvang van Mimo, de vereniging die tussenkwam om zijn leven te redden, op hun Instagram-profiel: "Orion werd neergeschoten om hem te doden, omdat ze hem daar niet wilden, omdat zijn leven in de ogen van een gewetenloze niets waard is."

Het katje kon niet bewegen

Het schot liet een kogeltje achter in Orion, ingekapseld aan de linkerzijde van zijn rug. "De kogel kwam binnen aan de rechterkant en ging door de wervelkolom, waarbij schade werd veroorzaakt," eindigend aan de andere kant. "Het is een baby van twee maanden oud die vanaf de taille naar beneden niet kan bewegen en niet begrijpt waarom."

Met veel inspanning en tijd slaagde Orion erin zijn mobiliteit te herstellen, zoals te zien is in deze publicatie.

Dankzij de toewijding van de Kattenopvang van Mimo en donaties groeide het kleintje uit tot een gezonde en liefdevolle volwassen kat. Bovendien werd hij gesteriliseerd en ter adoptie aangeboden.

Het wonder gebeurde

In februari 2023 deelde de vereniging het beste nieuws op hun Facebook-pagina: Orion, volledig hersteld, werd gelukkig geadopteerd!

Een einde dat niet mogelijk zou zijn geweest zonder de tussenkomst en toewijding van de vereniging, evenals de donaties.

De Kattenopvang van Mimo is een groep vrijwilligers in Sevilla die zich inzetten voor het helpen van de meest behoeftige katten.

Onder hun taken vallen het redden van katten die in de steek zijn gelaten, katten die dierenmishandeling hebben ondergaan, en katten die een tijdelijk onderkomen nodig hebben totdat ze een permanent thuis vinden.

Ze beheren ook een toevluchtsoord genaamd "Villa Sirenos", waar ze zorgen voor katten met verschillende aandoeningen, zoals verlamming en ataxie.

Hun doel is om kittens in kwetsbare omstandigheden te redden, hen te helpen genezen van fysieke en emotionele wonden, en hen het best mogelijke thuis te geven.
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen