Aanbieding

verdrietige kat

adoptie kat in asiel

© X - AJamesMcCarthy

Man adopteert de kat met de meest droevige ogen van het asiel: na zijn adoptie is hij onherkenbaar

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een kitten, geadopteerd uit een asiel, heeft zijn glimlach teruggevonden dankzij zijn nieuwe familie.

Andrew McCarthy, een astrofotograaf, besloot een kat uit een asiel te adopter. Zoals de site PetHelpful vertelt, viel de man voor de charme van een roodharige kat.

Op het platform X, voorheen Twitter, legt Andrew uit dat hij "een leegte in zijn leven voelde na de dood van zijn kat". Daarom ging hij naar een asiel om deze leegte op te vullen.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Hem weer de levensvreugde teruggeven

Zijn ogen vielen op de kat "met de meest droevige ogen van het asiel". Het was voor hem onmogelijk om Bailey in de kattenverblijven achter te laten.

Om deze adoptie te vereeuwigen, maakte Andrew een foto van zijn nieuwe maatje. En het is waar dat de kat droevige ogen had.

Dat was zonder rekening te houden met de vastberadenheid van zijn nieuwe eigenaar, die besloot hem "zijn levensvreugde terug te geven".

Enkele dagen na zijn adoptie had Bailey al een ander gezicht gekregen. Zoals je zult zien in een video die door zijn eigenaar is gedeeld, is de roodharige kat nu heel ontspannen met stralende ogen.

Een verhaal dat nogmaals bewijst dat het adopteren van een dier levens letterlijk kan veranderen. Als je zelf ook op een verantwoorde manier wilt adopteren, kun je terecht in onze speciale rubriek.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen