Aanbieding

De hond voor de dierenartspraktijk

Deze hond wacht elke ochtend tot dierenkliniek opengaat en zou het voor geen goud willen missen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De meeste honden niet blij zijn om naar de dierenarts te gaan; deze gedraagt zich heel anders!

Negra is een charmante oudere hond die in Argentinië woont. Hoewel het leven van de hond vrij rustig is, heeft ze elke ochtend een routine die ze zichzelf oplegt en waar ze nooit van afwijkt.

Elke dag gaat de donkere hond voor de praktijk van haar dierenarts staan en wacht ze vastberaden op de opening.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Ontvangen als een koningin

De meeste hondenverzorgers weten het: de dierenartspraktijk is vaak een bron van angst voor onze viervoeters en het is zeldzaam dat ze met een gerust hart gaan. Toch gaat Negra helemaal alleen naar de praktijk en toont ze veel ongeduld terwijl ze wacht tot de deuren opengaan.

Het moet gezegd worden dat haar dierenarts, Naty, goed weet hoe ze haar moet ontvangen: na een mooie sessie van kriebelen buiten het gebouw, trekt ze het gordijn van de praktijk open en laat ze Negra binnen, die de vrijheid heeft om iets lekkers uit te kiezen.

Wanneer de hond van de dierenarts ook in de praktijk aanwezig is, is de vreugde voor de oude hond nog intenser, want ze speelt met haar trouwe vriend.

Hoewel je zou kunnen denken dat Negra een hongerige straathond is, is dat zeker niet het geval: de dappere hond heeft wel degelijk verzorgers en ze woont bij een zorgzaam gezin dat haar al het nodige biedt.

Maar met zo’n warm welkom van haar favoriete dierenarts zou de hond dit kleine ritueel voor niets ter wereld willen missen!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen