Aanbieding

Golden Retriever

Schattige Golden Retriever 

© carmichael.farm Instagram

Ze organiseert slaapfeest in tuin: de reactie van haar Golden Retriever is schattig en droevig tegelijkertijd

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het pyjamafeestje in de tuin nam een onverwachte wending voor de familie van deze Golden Retriever.

Deze internetgebruiker heeft haar kinderen blij gemaakt door een pyjamafeestje in haar tuin te organiseren. Carrie, bekend op Instagram als @Carmichael.farm, heeft tenten opgezet voor het geluk van haar gezin.

Zo begon de hele familie aan hun pyjamafeestje. Naast de kinderen was de Golden Retriever van de familie ook van de partij. Op het moment van slapen had de moeder de tenten zo ingericht dat iedereen een goede nacht kon hebben. De kinderen en de hond kropen onder de tent.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

"Ik ga op mama passen"

Echter, de volgende ochtend krijgt Carrie een grote verrassing. Ze dacht dat ze haar hele gezin in een van de tenten zou aantreffen. Maar in een Instagram-video onthult ze dat haar Golden Retriever niet onder de tent wilde slapen.

In plaats daarvan merkte ze op dat haar hond "vlak naast haar tent" had geslapen. Deze houding zorgde voor reacties van de internetgebruikers: "De manier waarop hij ervoor heeft gekozen om bij jou te zijn in plaats van zijn eigen comfort", "Ik ga op mama passen", "Ik ga altijd kamperen en mijn hond weigert binnen de tent te slapen... hij houdt ervan om zichzelf te beschermen... dus heb ik zijn slaapzak net buiten neergelegd", is te lezen op Carries Instagram-profiel.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen