Aanbieding

Afghaanse windhond die staat op een hondenwedstrijd
© ViralHog - YouTube

Kijk hoe hondenshow tot stilstand komt wanneer juryleden zien wat de Afghaanse windhond doet

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze hond wint misschien niet de prijs voor Beste van de Show, maar hij zal zeker NOOIT worden vergeten door de aanwezigen op dit evenement.

Hondenwedstrijden zijn serieuze evenementen. Van de deelnemers - zowel de honden als de handlers - wordt verwacht dat ze zich op hun best presenteren en zich gedragen zoals het hoort. 

Maar blijkbaar heeft deze Afghaanse windhond dat niet begrepen.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Afghaanse windhond heeft plezier op de hondenwedstrijd

De show vond eind april plaats in Idaho, VS. Alle honden gedroegen zich voorbeeldig - ze stonden stil en wachtten op hun beurt om zich voor de jury te tonen.

Dat was het moment waarop de Afghaanse windhond besloot iedereen eraan te herinneren dat hondenwedstrijden ook leuk moeten zijn. Op de een of andere manier wist hij zich los te maken van zijn handler en kon hij de opwinding van VRIJHEID simpelweg niet aan.

Het is een prachtig leven

De grote hond is vervolgens vrolijk rond aan het huppelen in de hondenring, als hij overweldigd is van blijdschap en zijn hondenvrienden uitnodigt om mee te doen. Hij ontwijkt vakkundig alle handlers die proberen hem te vangen, en rent bij elke bocht sneller weg, denkend dat het allemaal gewoon een groot spel is!

Alle ogen zijn op de Afghaanse windhond gericht, en sommige honden zijn zelfs te zien die aan hun lijn trekken en springen om ook maar deel uit te maken van het plezier. Om eerlijk te zijn, we hebben nog nooit een hond zoveel plezier zien hebben op een hondenwedstrijd.

Kijk hier naar de grappige beelden:

De Afghaanse windhond heeft waarschijnlijk niet de prijs voor Beste van de Show gewonnen, maar als er een prijs was voor ‘Beste in het Leven’, denken we dat hij die met gemak zou hebben gewonnen. Kijk alleen al hoe gelukkig hij is! Als we allemaal maar het meeste uit deze kleine momenten konden halen... de wereld zou zo een betere plek zijn!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen