Aanbieding

Kat loopt 1300 kilometer naar huis
© tagesschau.de / Facebook

Verloren kater reist 1300 kilometer en vindt zijn weg naar huis: de wereld is verbaasd

Door Kaami Kanje

Online sinds

Tijdens een kampeervakantie in het Yellowstone National Park verdwijnt de familiekat spoorloos. Twee maanden later gebeurt er een echt wonder!

Siamese kat Rayne Beau is eigenlijk een ervaren kampeerder. Al meerdere keren heeft hij samen met zijn mensen zulke vakanties ondernomen. Maar tijdens de reis naar het wereldberoemde Yellowstone National Park in de VS, gaat alles mis.

Meteen op de allereerste dag ter plaatse, schrikt de kat van de Anguianos en rent de bossen in. En hoewel Benny en Susanne alles proberen om hem terug te lokken, is er geen spoor van Rayne Beau te ontdekken.

 

 
Transformeer uw dier in een kunstwerk!
Ik ben het aan het proberen !

Kater verdwijnt in het Yellowstone National Park

Het paar zocht dagelijks urenlang naar Rayne Beau en doorzocht de bossen van Yellowstone, maar ook deze inspanningen bleven zonder resultaat. Op een gegeven moment geven de Anguianos de hoop op dat hij weer zal opdagen - en reizen met een zwaar hart terug naar Roseville, Californië.

Kater läuft 1.300 Kilometer nach Hause
Susanne is dolgelukkig dat haar kat weer terug is. (CNN)

Twee maanden later gebeurt er een wonder

Maar Rayne Beau heeft een verrassing voor zijn baasjes. Twee maanden na zijn verdwijning ontvangen Benny en Susanne volledig onverwacht een bericht van een chipbedrijf. Hun kat was door dierenbeschermers ontdekt terwijl hij rondzwierf op de straten van Roseville. Hij was daadwerkelijk bijna weer thuis!

 

 

Door het uitlezen van de microchip konden Susanne en Benny Anguiano worden opgespoord. Toen werden de drie weer herenigd. "Het is een wonder dat hij het weer bij ons heeft gehaald", zei Susanne tegen CNN. "Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoe we ons voelden toen we hoorden dat Rayne Beau veilig is."

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen