Aanbieding

Hond Moose reageert emotioneel

Hond knapt van blijdschap als hij beseft waar de reis naartoe gaat

Door Kaami Kanje

Online sinds

De puppy Moose werd in juli 2022 opgevangen door de non-profit adoptieorganisatie Benton-Franklin Humane Society in Kennewick, in de Amerikaanse staat Washington.

Het dierenasiel publiceert een video met het verhaal van Moose op het sociale netwerk TikTok, wat veel mensen raakt.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Probeer het nu!

Is het wachten eindelijk voorbij?

400 dagen lang woont de viervoeter in het asiel en niemand heeft interesse in hem... tot nu toe! Tawan Sornsap woont in Seattle en leest online over het lot van Moose.

Wanneer ze de foto's van de hond ziet, is ze er zeker van: ze moet hem naar huis halen en hem een vaste plek in haar gezin geven! Ze stuurt meteen een e-mail naar het asiel en ontvangt kort daarna een antwoord met de uitnodiging om hem te ontmoeten.

Een gelukkige wending

Op het moment dat de twee elkaar voor het eerst ontmoeten, gebeurt er iets magisch. De aanvankelijk zeer opgewonden hond kalmeert zich meteen, vraagt om aaitjes en geniet van de nabijheid.

Tijdens de autorit naar zijn nieuwe huis stopt Moose niet met glimlachen – hij lijkt te begrijpen dat hij nu voor altijd zijn thuis heeft gevonden. Hij woont samen met twee hondenzusjes, met wie hij meteen goed opschiet, en past zich perfect aan zijn nieuwe gezinsleven aan.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen