Aanbieding

Kitten in het asiel

Een zeer getalenteerde kitten

© SPCA Florida / Facebook

Asiel legt ongelooflijke talent van kitten vast: de volgende dag haast een vrouw zich om hem te adopteren!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het talent van dit kitten trok de aandacht en zorgde ervoor dat zijn leven veranderde.

Opgevangen door het asiel van de SPCA Florida, toonde een kitten genaamd Firecracker al snel een zeer bijzondere persoonlijkheid aan de medewerkers.

Zeer energiek en speels, is het jonge dier ook erg nieuwsgierig. Hoewel zijn gedrag op het eerste gezicht niet veel verschilde van dat van een normale kitten, had hij toch een bijzonder verborgen talent.

Het team ontdekt zijn bijzonderheid

Op een ochtend, toen een van de medewerkers op zijn werk aankwam, ging hij de kattenkamer binnen en ontdekte hij dat alle katten netjes in hun hokjes zaten, behalve één: Firecracker liep rustig rond in de ruimte, helemaal niet verstoord.

Aangezien het leek dat iemand misschien de deur van zijn kooi niet goed had gesloten, plaatste de medewerker de kitten weer in zijn hok. En elke ochtend, met verschillende medewerkers, werd Firecracker steeds weer in de ruimte gevonden, vrij aan het rondlopen. Terwijl ze hierover praatten, realiseerden de medewerkers zich snel dat dit elke keer gebeurde en dat de kitten waarschijnlijk ontsnappingsvaardigheden had die de moeite waard waren om te bekijken.

Dus toen ze de kitten weer in zijn hok hadden geplaatst, besloten ze de camera te gebruiken om een mogelijk trucje van de kat vast te leggen, en ze werden niet teleurgesteld!

Al snel begon Firecracker zijn ritueel om de deur van zijn kooi te openen en zichzelf een welverdiende vrijheid te geven.

Geïntrigeerd door dit ongebruikelijke talent besloot het asiel de video op hun Facebookpagina te plaatsen, om wat lichtheid te brengen in een vaak zware dagelijkse realiteit. Maar wat ze niet wisten, was dat deze video een ware spotlight op Firecracker zou werpen, en een adoptant viel meteen voor hem!

De volgende ochtend kwam deze vrouw naar het asiel om de kitten te adopteren. Nu is het hopen dat Firecracker zijn geluk zal waarderen en zijn ontsnappingsdrang zal vergeten!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen