Aanbieding

Veel mensen raken gefrustreerd omdat ze de muis niet kunnen vinden!
© fresherslive / Indiatimes

Veel mensen raken gefrustreerd omdat ze de muis niet kunnen vinden!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Dit lukt echt alleen de beste van de besten: vind op deze afbeelding een verborgen muis tussen al die katten – in maximaal negen seconden.

Het internet staat vol met afbeeldingen van optische illusies. En hand op het hart: wij gebruikers zijn er dol op! Deze zoekplaatjes zijn namelijk geweldig om de hersenen te trainen, scherpen je observatievermogen aan en zijn bovendien ongelooflijk leuk.

Klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij je brein op volle toeren moet draaien? Perfect, dan hebben we precies wat je zoekt. Deze keer moet je een muis vinden die zich verstopt heeft tussen een heleboel katten..

 

 

Suchbild Maus unter Katzen
Vind de muis tussen de katten in slechts 9 seconden! (fresherslive / Indiatimes)

Raadsel: vind de muis tussen de katten

De inmiddels virale afbeelding, afkomstig van een YouTube-kanaal, toont talloze zwarte katten van elke grootte tegen een groene achtergrond. Ergens daartussen zit een muis verstopt. Om het nog spannender te maken, heb je een tijdslimiet. Je moet het muisje binnen 9 seconden vinden! Klaar, start!

...en, hoe gaat de zoektocht? Beelden met optische illusies zijn echt een uitdaging; soms kijk je je ogen uit zonder iets te ontdekken. Wil je een hint? Let vooral goed op de kleinere katten...

De oplossing

De meeste raadsel-liefhebbers hebben het raadsel misschien al opgelost, maar veel anderen zitten nog steeds met hun handen in het haar. Laat je niet ontmoedigen! We zullen je de oplossing natuurlijk verklappen. Kijk goed naar de linkerkant van de foto. Op het beeld zie je daar een kleine afbeelding van een muis naast een miniatuurkat. Om het beter zichtbaar te maken, hebben we de muis gemarkeerd met een rode pijl en een gele omlijning.

Suchbild Maus unter Katzen
Hier heeft de muis zich direct naast een miniatuurkat verstopt (fresherslive / Indiatimes).
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen