Aanbieding

kat en muis

Deze kat en muis zijn vriendjes voor het leven.

© barsakuzya - TikTok

Kat en muis hebben verbazingwekkende vriendschap: iedereen is sprakeloos bij het zien van de beelden (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Hoewel katten en muizen meestal de grootste vijanden zijn (katten voeden zich immers met knaagdieren). Deze twee bewijzen echter dat vriendschappen tussen soorten mogelijk zijn.

Irina Kamenskaya deelt op TikTok en Instagram de capriolen van haar viervoeters. In een interview met "Bored Panda" vertelde ze hoe ze erin slaagde vriendschap te sluiten tussen de kat Perseya en muis Filya.

Een leuke verrassing

“Ik heb Perseya geadopteerd toen ze nog een kitten was. Sinds ze klein was, jaagde ze op muizen omdat ze niet genoeg eten kreeg. Toen ik besloot haar in huis te nemen, zeiden veel mensen dat het niet goed zou aflopen, onthulde Irina in een interview met Bored Panda.

Gelukkig hadden de vrienden van de vrouw ongelijk. In het huis van Irina was ook een kat, Barsa, die moeite had met het accepteren van de nieuwe kat. Toen zorgde Kuzya de rat voor de nieuwe kat. Helaas stierf het knaagdier snel en was Perseya weer alleen. Dus adopteerde Irina Filya, een muis van een maand oud, op wie de kat meteen verliefd werd.

Een unieke band

Perseya en Filya werden al snel onafscheidelijk. Ze spelen samen, knuffelen samen, gebruiken dezelfde kommen en delen eten. Irina zorgt voor nog twee muizen. Hoewel ze goed overweg kunnen met de kat, blijven ze liever in een kooi. Ondertussen kan Filya zich haar leven zonder Persey niet voorstellen. Deze twee zijn het perfecte voorbeeld dat je ondanks verschillen een mooie vriendschap kunt sluiten.

Misschien vind je dit ook leuk:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen