Aanbieding

Hersenkraker: zoek de kat in de menigte, verbreek jij het record van 4 seconde?

kat verstopt tussen vele mensen gezichten cat-happy

Deze hersenkraker laat mensen achter hun oren krabben terwijl ze proberen de geniepige katachtige te vinden die zich tussen de mensenmassa verstopt.

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

Hebben jouw hersenen wat training nodig na het vele thuis zitten? Dit is de perfecte manier om je hersenen, ogen en geheugen op de proef te stellen.

De foto is gemaakt door de onafhankelijke opticien Book An Eye Test, om te weten te komen hoe scherp de ogen van de bevolking zijn. Maar zelfs de meest scherpziende puzzelaars staan voor een raadsel.

Zoekplaatje

De gemiddelde tijd die mensen nodig hebben om de kat te vinden is ongeveer 36 seconden. De snelste tijd is echter een ongelofelijke 4 seconden! Verbreek jij het record?

 

You seemed to enjoy the squirrel one last week. This week can you spot the cat amongst the humans? The picturesque scene...

Posted by Becky Wright New Leaf Life Design on Saturday, November 21, 2020

Heb je de geniepige kat al gevonden of heb je een hint nodig?

Tip: Focus op de hoek linksonder.

Hebbes! Hier is het antwoord:

Heb jij de ongrijpbare kat gevonden en wil je jouw antwoord controleren? Of heb je het zoeken opgegeven, en wil je toch graag weten waar die stoute kat zich bevindt? Je kunt het antwoord hieronder vinden.

De kat zit verstopt in de rode cirkel!


Wanneer je het eenmaal ziet, is het zo makkelijk...

Deel het artikel en test hoe snel jouw familie en vrienden de kat kunnen spotten. Kunnen zij jouw record of zelfs het record van vier seconden breken?

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen