Aanbieding

een vat op de vuilnisbelt een vat op de vuilnisbelt

een vat op de vuilnisbelt

© Ainur Mufid / Shutterstock

Medewerkers van vuilnisbelt zien een schaduw in een vat en schrikken zich rot

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een onaanvaardbare situatie die zich in de loop van 2021 heeft voorgedaan op een vuilnisbelt in Frankrijk.

In de loop van 2021 heeft de vereniging "Moustaches et Compagnie" een bijzonder schokkend bericht op hun Facebookpagina geplaatst. Gelukkig eindigt dit sombere verhaal goed.

 

Een kat belandt in een vat voor het recyclen van frituurolie

Het begon allemaal toen de medewerkers van de vuilnisbelt een kleine kitten opmerkte in een vat voor het recyclen van frituurolie. Onmiddellijk zette iedereen zich in om het leven van deze kat te redden, die anders een zekere dood tegemoet was gegaan. Er werd een menselijke ketting gevormd met een medewerker die de kat uit het vat haalde om haar schoon te maken, een andere medewerker die contact opnam met de vereniging om voor de pluizige bol te zorgen, en een laatste persoon die de kat naar de dichtstbijzijnde dierenarts bracht.

Haar leven nog steeds in gevaar

24 uur na haar verzorging bij de dierenarts is de kleine kat helaas nog niet volledig hersteld, omdat ze veel frituurolie heeft ingeademd en een longontsteking heeft ontwikkeld.

 


Gelukkig wordt ze nu goed verzorgd door iedereen.

Maar ondanks deze snelle hulp zijn de vrijwilligers van de vereniging woedend over de situatie, omdat deze kleine kat opzettelijk in het vat is geplaatst. Volgens de medewerkers van de vuilnisbelt is dit helaas niet zo zeldzaam...

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen