Aanbieding

Vol met schattige kittens

Hij besloot een Maine Coon te adopteren, maar was niet van plan om met zoveel kittens thuis te komen! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Meer dan een miljoen mensen hebben deze schattige ontmoeting en dit mooie verhaal gevolgd.

Op Instagram vertelde een man over het mooie avontuur dat hij recentelijk heeft meegemaakt. Het begon allemaal toen hij samen met zijn partner naar een fokker ging om een Maine Coon kitten te adopteren.

Een weloverwogen beslissing, maar het liep uiteindelijk totaal anders dan verwacht.

 

 

Drie kittens in plaats van één!

Zoals hij uitlegt in een video die bijna twee miljoen keer is bekeken, veranderde hij meteen van gedachten na een paar minuten tussen de kittens. Daar besloten hij en zijn vriendin uiteindelijk twee kittens te adopteren in plaats van één.

Maar dat was nog niet het einde van het verhaal. Zodra ze in de auto zaten, begon het stel te twijfelen en besloten ze uiteindelijk om terug te keren om een derde kitten te halen!

In de op Instagram geposte video zien we de blije nieuwe verzorger richting zijn voordeur in Cheshire, Engeland, lopen met een kattenbench. De video onthult daarna de waarheid: het zijn drie Maine Coon kittens die net in dit liefdevolle huis zijn gekomen.

 

Nu, op 18 weken oud, doen de kittens het heel goed en groeien ze uitstekend. Je kunt de voortgang van Socks, Missy en Chilli volgen op hun Instagram-pagina.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen