Aanbieding

Man en hond gaan wandelen op het strand

Een strandwandeling met de hond verandert in een ABSOLUTE nachtmerrie (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een man en zijn hond maken tijdens een ochtendwandeling op het strand een angstaanjagende ervaring mee. Plotseling verandert de idyllische sfeer in een nachtmerrie!

Een korte clip, gepost op Facebook Watch, begint met een man en zijn hond die aan het water langs een strand in Bretagne, Frankrijk, wandelen. De zon schijnt, de lucht is blauw; de perfecte omstandigheden voor een heerlijke strandwandeling!

Maar dan worden de golven merkbaar sterker. Ze beginnen snel op te rollen. Binnen enkele seconden staan zowel de man als de hond tot hun knieën in het water. Ze moeten onmiddellijk het strand verlaten.

Lees ook: Gezin vertrouwt haar honden toe aan pension: 2 uur later verandert hun leven in een nachtmerrie

 

Golven slaan met kracht tegen het strand

De man ontdekt een houten trap die vanaf het strand naar veilig land leidt. Hij trekt zijn hond in paniek daar naartoe. Maar seconden later vormt zich een enorme golf die zowel de man als de hond van hun voeten sleurt!

De golf breekt zich tegen de rotsen en het paar verdwijnt enkele seconden onder water. Het absolute gruwel!

De man en zijn hond worden door elkaar geslingerd als de enorme golf weer begint terug te trekken. Ze lijken op poppen in een wasmachine en zijn duidelijk volledig hulpeloos.

Gelukkig kalmeert het water enkele seconden, zodat de hondenbezitter en zijn huisdier genoeg tijd hebben om te ontsnappen. Het paar lijkt geschokt terwijl ze de trap opklimmen, maar ze lijken geen verwondingen te hebben opgelopen.

 

Veiligheid voorop!

"Wat een horror!!" schrijft een kijker bij de video. "Ik ben zo blij dat ze het hebben gehaald. Maar ik moet zeggen, het was echt onverantwoord om onder deze omstandigheden op het strand te wandelen."

Wij denken dat hij gelijk zou kunnen hebben. Veiligheid gaat voor, mensen. Het zijn onze honden die we in gevaar brengen met onvoorzichtige acties! Is er iets kostbaarders?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen