Aanbieding

Charles Leclerc met Leo

De Formule 1-coureur Charles Leclerc heeft beelden gedeeld van zijn puppy Leo.

© charles_leclerc/Instagram

Formule 1-coureur Charles Leclerc stelt zijn nieuwe puppy voor. Het is onmogelijk om zoveel schattigheid te weerstaan!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Charles Leclerc stelt zijn nieuwe puppy Leo voor. Het internet houdt van hem, maar er zijn ook kritieken geweest!

De talentvolle coureur van het Ferrari-team, Charles Leclerc, heeft onlangs met zijn volgers op Instagram het nieuws gedeeld over een nieuw lid van zijn familie.

Leclerc heeft een reeks foto's gepost waarop hij te zien is met zijn schattige nieuwe puppy, met als caption: "Welkom thuis, baby Leo".

Welkom Leo!

In afwachting om weer op het circuit te zijn voor de volgende race in China met zijn Ferrari, wilde de 26-jarige coureur de wereld kennis laten maken met zijn nieuwe metgezel, de beige Teckel mix genaamd Leo. De puppy maakte zijn officiële debuut op de sociale media van de Monegaskische coureur, en trok meteen de aandacht van fans over de hele wereld.

De beelden van Leclerc met Leo veroverden snel het hart van zijn volgers en gingen in korte tijd viraal. De vergelijking met een andere beroemde Formule 1-coureur, Lewis Hamilton, wiens Bulldog Roscoe een echte ster is op sociale media met een miljoen volgers op Instagram, werd niet over het hoofd gezien.

Fans konden niet anders dan zich een toekomst voorstellen waarin beide coureurs, samen met hun trouwe viervoeters, het Ferrari-paddock in 2025 zouden delen. Er waren zelfs mensen die voorstelden dat Leo en Roscoe vrienden zouden moeten worden, wat mogelijk een voorafschaduwing is van een ontmoeting tussen Leclerc en Hamilton op het circuit.

Terwijl sommigen al een soort hondenwedstrijd tussen de twee kampioenen zien, kijken anderen er naar uit om kleding voor huisdieren te kunnen kopen die het resultaat zijn van een vermeende samenwerking tussen Leo en Roscoe. Voorlopig zijn echter de aandacht en genegenheid van Charles en zijn vriendin, Alexandra Saint-Mleux, volledig gericht op de kleine Leo, het nieuwe juweel van de Leclerc-familie.

Kritiek

Naast deze blijde reacties ontbraken de kritieken echter niet. Sommige gebruikers beschuldigden Leclerc ervan de hond te behandelen als een accessoire in plaats van een levend wezen, wat gemengde reacties op sociale media opriep.

Samen met Alexandra nam Leclerc Leo mee tijdens zijn activiteiten, van het bezoek aan Maranello tot de officiële presentatie van zijn nieuwe bedrijf in Milaan. Deze keuze werd niet door iedereen positief ontvangen, met enkele kritische opmerkingen naar de coureur toe omdat hij de puppy blootstelde aan mogelijke stress en ongemak.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen