Aanbieding

Het teefje Sadie

Golden retriever vindt ongewone metgezel tijdens wandeling. Zijn verzorger legt het schattige tafereel vast (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Sadie verraste haar verzorger door van haar wandeling een onverwachte gast mee te brengen.

Tijdens een wandeling in het bos met haar verzorger Kayla, stuitte Sadie, een mooie Golden Retriever, op een interessante vondst. Het was een klein wezentje dat velen als buitengewoon schattig beschouwen.

 

Bijzondere vondst

De schat die Sadie ontdekte was een kleine ree. Heel jong, want het ging nog onhandig door het hoge gras.

De hond leek opgetogen dat de ree haar volgde. Ze keek steeds achterom om te zien of het diertje haar nog volgde en gedroeg zich alsof ze het wilde beschermen.

De ree zocht duidelijk contact met de Golden Retriever, maar haar verzorger wist dat ze de moederlijke gevoelens van Sadie moest temperen. Ze konden de ree immers niet mee naar huis nemen. Er is ergens een moeder die op hem wacht.

In de opname waarop we de ree Sadie zien volgen, is de stem van Kyle te horen die de hond uitlegt dat ze het wilde dier niet mee kunnen nemen.

De ree was niet bang voor de teef. Hij leek zelfs te hopen iets te eten te vinden bij haar en begon aan haar te zuigen. Uit de discussies in de reacties blijkt dat Sadie inderdaad melk had, omdat ze onlangs puppy's had gekregen.

 

Gelukkig einde – moeder vindt haar jong

Gelukkig was de moeder van de ree alert. Ze merkte het verlies van haar jong op en voelde snel aan waar hij heen was gegaan. Even later verscheen ze in de buurt en moest hij met tegenzin afscheid nemen van Sadie.

internetgebruikers waren enthousiast over de onverwachte ontmoeting tussen de hond en de ree. Onder de video van Kyle op TikTok verschenen veel reacties vol bewondering.

Sadie moest zich vervolgens verzoenen met het vertrek van haar “aangenomen kind”. Het belangrijkste was echter dat de moeder van de ree weer gevonden was.

Kijk naar de schattige beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen