Aanbieding

Kat met een lepel om zijn nek
© Midjourney / KI

Ze bindt een lepel om de nek van haar kat: geniaal idee of grote fout?

Door Kaami Kanje

Online sinds

Geniaal eenvoudig - gewoon briljant! Deze slimme truc verbaast niet alleen kattenbezitters.

Vooruit met de pollepels! Wat kattenverzorger en TikToker Marilyn Morissette heeft bedacht voor haar kat Zamna, is verrassend eenvoudig en werkt verbazingwekkend goed, zoals de Canadese meteen laat zien.

Life hacks bieden vaak creatieve oplossingen voor alledaagse problemen of uitdagingen. Zo kunnen bijvoorbeeld stippen met verschillende kleuren nagellak helpen om sleutels aan de sleutelbos gemakkelijker te herkennen. En met een doorgesneden tennisbal kunnen de deksels van glazen potten prima worden geopend. Deze katten-lifehack is net zo efficiënt.

 

Briljante life hack voor kattenverzorgers

Want bazin Marylin heeft iets bijzonders bedacht, zodat haar Zamna niet zomaar door de metalen staven glipt die de "muur" van het open balkonappartement vormen. Perfect voor degenen die hun balkon nog niet hebben beveiligd met een kattenhek of nu precies een snelle oplossing nodig hebben.

 

 

Marylin heeft snel een houten pollepel gepakt en die dwars door de halsband van haar kat Zamna gestoken - zo past Zamna niet meer door de openingen van het rooster. De lepel houdt stevig vast en stopt de avontuurlijke poes betrouwbaar.

Meer dan 860.000 gebruikers vinden dit een geniale noodtip! Ondanks het enthousiasme van de meeste commentaren onder de video, is het een goed idee om je balkon te beveiligen als je een kat hebt. Op die manier heb je geen lepels of potentieel gevaarlijk doe-het-zelfwerk nodig. Je kat is veilig en jij hebt een gerust gevoel. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen