Aanbieding

Nederlandse Fans in Dortmund
© Twitter

Nederlandse fans in Dortmund ontdekken een hond: hun reactie kon niet genialer zijn! (video)

Door Mae White

Online sinds

Oranje ligt uit het EK, maar deze paar seconden in Dortmund zullen nooit vergeten worden!

Het Europees Kampioenschap 2024 heeft in Duitsland een golf van enthousiasme en feestvreugde teweeggebracht, en de onze fans zijn daar zeker het beste voorbeeld van.

Met onze iconische oranje kleding, hoeden en vlaggen hebben we de straten van Duitsland veranderd in een zee van oranje.

Nederland-Engeland: Fans vieren feest voor de aftrap van de halve finale

We staan bekend om onze gepassioneerde steun en hebben het vermogen om van elk voetbalevenement een kleurrijk spektakel te maken. In de straten van München, Berlijn en andere steden waar het Nederlands elftal speelde, waren de fans in groten getale te zien.

Ze zongen ("Naar links, naar rechts..."), dansten en juichten voor hun team, ongeacht de uitslag van de wedstrijden. De positieve energie en goede stemming waren aanstekelijk en droegen bij aan de feestelijke sfeer van het toernooi. 

Nederlandse fans vieren een hond in Dortmund

Eén scène uit Dortmund is bijzonder opvallend: terwijl een Duits echtpaar met een Nederlandse vlag en hun vermomde hond uit het raam kijkt en de Oranjefans massaal voorbij komen op straat, begint de menigte plotseling het populaire Baha Men-lied uit het jaar 2000 te zingen:

Who let the dogs out? Who, who, who, who, who?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen