Aanbieding

kittens in tas gevonden

kittens in tas gevonden

Vrouw wil haar afval weggooien en vindt iets angstaanjagends in tas naast de container

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een vrouw die op het punt staat om haar vuilnis weg te gooien doet een gruwelijke ontdekking.

Zwolle, Madurastraat - Wat een simpele daad van het weggooien van vuilnis had moeten zijn, veranderde in een schokkende ervaring voor een lieve mevrouw die op weg was om boodschappen te doen. Terwijl ze iets in de container gooide, hoorde ze plotseling gepiep.

Het Gepiep uit een Intertoys Tas

Het geluid kwam van een tas van Intertoys, die naast de container stond. Toen de mevrouw in de tas keek, schrok ze enorm: drie kleine kittens staarden haar aan met grote ogen. De boodschappen moesten maar wachten, want ze wilde de hulpeloze dieren meteen helpen.

Spoedtocht naar het Dierenasiel

Ze fietste snel naar het dichtstbijzijnde dierenasiel, waar de dierverzorgers zich onmiddellijk over de kittens ontfermden. In de tas vonden ze ook een geblokte, gewatteerde jas die sterk naar sigaretten rook.

Oproep voor Getuigen

Het dierenasiel heeft inmiddels de zorg voor de kittens op zich genomen en roept getuigen op die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de buurt van de container op de Madurastraat. De vondst van de kittens heeft veel buurtbewoners geschokt en er wordt gehoopt dat de verantwoordelijke snel gevonden zal worden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen