Aanbieding

De blauwe kitten die in de afvoerpijp werd gered

Deze kitten was in grote nood in een afvoerpijp.

© Somerset Regional Animal Shelter / Facebook

Ze redden kitten uit een regenpijp: ze realiseren zich iets dramatisch in de dagen die volgen

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze kitten was in grote nood in een afvoerpijp. 

Begin mei 2024 merkten verschillende vrijwilligers van het Somerset Regional Animal Shelter, gelegen in New Jersey (Verenigde Staten), een piepkleine kitten op dat er duidelijk slecht aan toe was en vastzat in de afvoerzone van een pijp.

Snel gingen twee redders op zoek om haar te helpen, en eenmaal gevangen, werd het kleine katje genaamd Stormi naar het asiel gebracht om in veiligheid te worden gesteld en de eerste veterinaire zorg te krijgen.

Maar enkele dagen later ontving het Somerset Regional Animal Shelter een telefoontje dat hen terug zou brengen naar de plek van de redding.

Er was nog een kitten op die plek

Ook vast op deze plek zonder uitweg, werd een andere kleine kitten gespot door goede zielen. Zwart en wit, het kleine dier is nog kleiner dan Stormi en blijft miauwen om hulp.

De vrijwilligers haastten zich dus naar de locatie om het kleine katje uit deze vochtige gevangenis te bevrijden. Sunny, zoals ze werd genoemd, is ook een klein vrouwtje, en hoewel ze helemaal niet lijkt op haar blauwe zus, waren de twee katjes blij om elkaar weer te zien in een pleeggezin, nadat Sunny wat veterinaire zorg had gekregen.

 

 

Aangeboden ter adoptie zodra ze hersteld waren, konden Stormi en Sunny een droom verwezenlijken: ze zijn samen geadopteerd en zullen nooit meer gescheiden worden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen