Aanbieding

Engelse Bulldog kijkt naar man die in zijn mand ligt

De Bulldog is verbaasd: wat doe jij in mijn mand?

© Reddit u / Raviprakashji

De reactie van deze Bulldog wanneer hij zijn verzorger in zijn mand ziet liggen is hilarisch (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Er is niets mooiers om de dag mee te beginnen dan de reactie van deze Engelse bulldog te zien als hij zijn verzorger in zijn mand ziet liggen.

De "eerste keren" van honden zijn vaak erg grappig: wanneer ze zichzelf in de spiegel ontdekken, wanneer je hun bal laat verdwijnen, of wanneer je je verstopt. De reactie die ze hebben is vaak om te schaterlachen.

Engelse Bulldog maakt je aan het lachen

De Engelse bulldog die in deze video schittert, is daar een duidelijk voorbeeld van. Wanneer hij op weg is naar zijn mand vind hij daar zijn honden(h)ouder! . De hond lijkt gemengde gevoelens te hebben over wat eraan te doen.

Alles over het ras: de Bulldog

De hond kwispelt met zijn staart, maar blaft tegelijkertijd, omdat zijn mand in beslag is genomen: De man kan zijn lach niet onderdrukken wanneer hij de reactie van zijn hond ziet. 

"Kom uit mijn bed, mens!"

De Bulldog gebruikt zijn poten en ook zijn kop om de man uit de mand te krijgen! Het ziet er bijna wanhopig uit, zo van "kom uit mijn bed, mens! Zo nu en dan krijgt de man ook nog een lik van de hond.

Duidelijk is het wel. Honden duiken maar al te graag in jouw bed, vaak met als gevolg dat je zelf geen plek meer hebt om te liggen, maar waag het niet om in de mand van je hond te kruipen. 

Bekijk hier de geweldige video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen