Aanbieding

Whippet en man zitten en kijken elkaar aan
© James Liakos/ Facebook

Verzorgers laten hond achter bij oppas: bij terugkomst ontdekken ze een video die hen sprakeloos achterlaat

Door Kaami Kanje

Online sinds

Hondenoppas James was vastbesloten om Skylar gelukkig te houden terwijl haar ouders weg waren. Hij legde hun capriolen vast in een video die ze konden bekijken bij hun terugkeer.

Skylar kon niet op beter gezelschap hopen terwijl haar baasjes op vakantie waren.

Hondenoppas James bracht plezier, spelletjes, knuffels en gezelschap tijdens de dagen die ze samen doorbrachten, en hij legde de reactie van de Whippet vast in een hilarische video die miljoenen kijkers heeft weten te raken.

 

 

Spelletjes en plezier

Na het hartelijkste begroetingsritueel van Skylar, gaat James snel aan het werk, vastbesloten ervoor te zorgen dat de hond geen tijd heeft om haar familie te missen.

Van hun komische spel met de frisbee tot James die de uitgeputte pup toezingt, het is onmogelijk om niet te glimlachen bij het zien van dit duo samen. Ondanks momenten van verdriet bij Skylar, is ze duidelijk dolgelukkig dat James haar gezelschap houdt.

Hartverwarmende reacties

De video, met als titel "Schattig Whippet Verhaal: De Beste Vriend van de Mens", is meer dan 7 miljoen keer bekeken op YouTube. Honderden kijkers lieten ook berichten van steun en bewondering achter voor James en Skylar.

"Echt een briljante video! Jij en die Whippet verdienen een ere-Oscar", reageerde een kijker, terwijl een ander zei: "Geweldige film. Ik vond het geweldig om alle stemmingen van de Whippet te zien, vooral toen ze in de achtertuin rende. Wauw!"

 

 

Een andere fan legde uit: "Ik heb nu een Whippet van 4 maanden oud door deze video", wat maar weer aantoont hoe het duo de harten van mensen over de hele wereld heeft veroverd.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen