Aanbieding

kooi op het balkon

Er staat een kooi op een balkon: de inhoud is angstaanjagend

Door Kaami Kanje

Online sinds

Je huis toevertrouwen aan als je afwezig bent is een serieuze zaak. Dit filmpje laat zien dat je altijd de betrouwbaarheid van de persoon die zichzelf aanbiedt als petsitter moet controleren.

Hondengeblaf om hulp

Dergelijke beelden zijn altijd hartverscheurend. Op donderdag 13 april hoorde een bewoner het janken van een hond vanaf het balkon van een flatgebouw. Ze keek omhoog en ontdekte dat een hond, een Amstaff, op het balkon was opgesloten in een kooi en aan zichzelf werd overgelaten. De kooi was bedekt met een deken.

Het dier was duidelijk bang en riep om hulp. De bewoner van de wijk filmde de hele situatie en plaatste de video op Facebook met het volgende bericht:

"Dit is hoe betaalde hondenverzorging eruitziet. Een Amstaff zit opgesloten in een kooi en huilt en blaft. Bedekt met een deken zodat het niet te opvallend is. Zal iemand ingrijpen, want mijn hart breekt? En slechts enkele dagen geleden werd zij door zoveel mensen aanbevolen..."

De hond werd bevrijd na tussenkomst van de politie

Onder het bericht en de video barstte het van de reacties. Het bleek dat de persoon die de hond in de kooi op het balkon had gezet, zichzelf adverteerde als petsitter. De hond was eerder al gezien op het balkon, bedekt met een deken om niet op te vallen.

Uiteindelijk werd de hond na twee politie-interventies uit de kooi gehaald. Uit de reacties onder de video blijkt dat het dier nu in veiligheid is. De eigenaar wist niets van deze behandeling van zijn huisdier. De hond kwam gestrest, maar heel en gezond uit deze situatie.

Laten we hopen dat de zogenaamde petsitter snel gevolgen zal ondervinden van deze "verzorging".

  • "Temat szczecinecki"
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen