Aanbieding

hond ter adoptie

Hond achter tralies

© Dierenbescherming Limburg

Ik ben bijna 11 en in een asiel beland, mensen vinden me te oud om te adopteren

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Maak kennis met Klenov, een Kuvasz-Labrador mix van 10,5 jaar oud, zijn verhaal is hartbrekend!

Daar zit hij dan, Klenov, een hond met een groot hart en een trouwe ziel. Ondanks zijn leeftijd van 10,5 jaar, is hij nog steeds vol levenslust en niet van plan om zijn laatste dagen in een asiel door te brengen.

Een tragisch verhaal

Klenov kwam in het asiel terecht nadat zijn beste hondenvriend overleed. Vanaf dat moment kon hij niet meer alleen thuis blijven, en zijn baasjes, die beide fulltime werkten, zagen geen andere oplossing dan hem af te staan. Nu wacht Klenov geduldig op een nieuwe kans om zijn gouden jaren in een liefdevol thuis door te brengen.

Een unieke mix

Klenov is een kruising tussen een Labrador en een Kuvasz, een combinatie die hem een bijzondere charme geeft. Hij beschrijft zichzelf als een fantastische, leuke hond en dat kunnen we alleen maar beamen. Hij is een echte knuffelkont, houdt van mensen, wandelen en is beschermend naar zijn gezin toe.

Twee karakters in één hond

Op zijn “Kuvasz-dagen” heeft Klenov zijn eigen willetje en doet hij graag zijn eigen ding. Zijn oren lijken dan minder goed te werken. Maar op zijn “Labrador-dagen” is hij de ultieme knuffelkont die je overal achterna loopt en goed naar je luistert. Deze veelzijdigheid maakt hem tot een unieke en boeiende metgezel.

Liefde voor avontuur

Autorijden vindt Klenov geweldig. Hij gaat rustig achterin liggen en wacht vol spanning af waar het avontuur hem naartoe brengt. Zijn laatste avontuur bracht hem helaas naar het asiel, maar hij hoopt snel weer een nieuw thuis te vinden.

Klenov zoekt een thuis waar mensen veel thuis zijn. Een andere optie is een gezin dat een leuke, sociale grote hondenvriendin voor hem heeft, zodat hij gezelschap heeft. Hij heeft behoefte aan een warme en liefdevolle omgeving waar hij kan genieten van zijn oude dag.

Wil je Klenov adopteren?

Wil je Klenov ontmoeten, en wellicht adopteren? Stuur dan een e-mail naar limburg@dierenbescherming.nl. Kun je 'm niet adopteren? Deel dit bericht dan zodat er een perfecte match voor Klenov kan worden gevonden. Boze berichtjes over zijn vorige baasje helpen helaas niet – Klenov heeft nu vooral liefde en steun nodig.

Help Klenov aan een nieuw avontuur in een warm en liefdevol thuis!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen