Aanbieding

Een pitbull die aan het spelen is
© TikTok sarah dorney

Twee studenten brengen een schattige Pitbull groot in studentenhuis: 158.000 mensen zijn gefascineerd (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het gedroomde leven van veel studenten over de hele wereld.

Wanneer je aan je hogere studies begint, kun je je soms eenzaam voelen, verwijderd van je dierbaren. Maar dat is lang niet altijd het geval!

TikTok-gebruiker Sarah Dorney heeft onlangs een video gedeeld waarin ze uitlegt dat ze haar studentenhuis deelt met een hond.

En die laatste lijkt duidelijk zijn beste leven te leiden.

Een hond in de slaapzaal

In een video die sinds de publicatie meer dan 158.000 keer is bekeken, geeft de jonge vrouw aan dat ze een Pitbull in haar slaapzaal opvoedt met hulp van haar huisgenoten. Vervolgens zijn er tal van beelden te zien van de hond die het studentenleven deelt, door de gangen van het gebouw rent, naar feestjes gaat... Kortom, hij leeft het leven van alle studenten, zonder naar de lessen te hoeven gaan, omdat dat waarschijnlijk de enige activiteit is die hij niet met dit wat andere gezin deelt.

 

 

Er worden weinig andere details gedeeld over deze schattige viervoeter wiens naam nog niet bekend is. We zullen moeten wachten op een volgende video om meer te weten te komen!

Natuurlijk is het belangrijk om van tevoren goed onderzoek te doen naar het interne reglement voordat je een huisdier adopteert, omdat huisdieren niet altijd zijn toegestaan.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen