Aanbieding

relatie kat en kind video viraal

Klein meisje doet alles met haar kat: hun relatie laat het internet versteld staan (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een klein meisje heeft een ongelooflijke band ontwikkeld met haar kitten. Een vriendschap die is vereeuwigd door haar moeder.

Hoe kun je niet smelten bij het zien van deze video? Op TikTok heeft de gebruiker "Brufava" een schattige video gedeeld van een klein meisje en hun Lapjeskat.

Video is viraal gegaan

Zoals te zien is in de video, zit het kind aan tafel en staat op het punt om haar maaltijd te eten. Maar voordat ze begint, zorgt ze ervoor dat haar kat ook zijn eigen bordje krijgt.

De moeder bereidt dus een maaltijd voor zodat de kat naast haar dochter kan zitten: "Ze wil ervoor zorgen dat haar kat bij elke gezinsmaaltijd wordt betrokken", zei de moeder.

Een klein ritueel dat veel indruk heeft gemaakt op internetgebruikers. Meer dan 19 miljoen mensen hebben deze schattige scène gezien.

"Hij houdt van zijn kleine baasje, het is zo mooi om zo'n mooie band te zien", schrijft een zekere Tinekrys59.

"Ze zijn geweldig, die pluizige bolletjes, hoe kun je ze niet liefhebben", merkte Marie op.

@brufava

the cat distribution system theory is true and I can confirm it!

♬ what was I made for? - Instrumental - Wheeler

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen