Aanbieding

Pitbull afgevallen

Pitbull afgevallen

© Evan Murray / The Dodo

Extreem dikke Pitbull kan bijna niet meer lopen: ze ondergaat drastische metamorphose en is onherkenbaar (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Margo, een pitbull die ooit zo'n 55 kilo woog heeft maar liefst 30 kilo verloren! 

In een ontroerende video die viraal gaat, zien we Margo, een Pitbull die ooit maar liefst 55 kilo woog. Haar gewicht maakte het voor haar een echte uitdaging om te bewegen. Een vrijwilliger in het asiel waar Margo verbleef, vertelt hoe ze bijna niet kon geloven dat Margo ooit geadopteerd zou worden vanwege haar ernstige obesitas. Maar ze besloot zich in te zetten voor Margo en haar te verzorgen.

Margo's reis naar een gezonder leven begon met een doel: minstens 20 kilo afvallen. Haar overgewicht belemmerde haar zelfs om simpelweg op te staan. Maar met toewijding en geduld begon Margo langzaam maar zeker aan haar herstel.

Haar nieuwe verzorgers zorgden ervoor dat Margo 's ochtends vroeg ging wandelen, hoewel ze af en toe moest rusten omdat ze niet bij kon blijven met andere honden. Maar dat weerhield hen er niet van om voor haar te zorgen. Na vier maanden begon Margo zelfs te spelen, een mijlpaal in haar herstel.

Een wonderbaarlijke transformatie

Het meest belonende moment voor haar verzorgers was het zien van Margo die weer gewoon een hond werd. Na zes maanden was Margo's gewicht gedaald tot 37 kilo. Na acht maanden was ze afgevallen naar 35 kilo.

Na een jaar van toewijding en zorg besloten haar verzorgers dat Margo klaar was voor een nieuw thuis. Maar toen het moment daar was, konden ze het niet over hun hart verkrijgen om afscheid te nemen. Margo had haar perfecte thuis al gevonden bij hen.

Het leven van Margo is drastisch veranderd sinds ze begon aan haar reis naar gezondheid. Ze loopt nu vooraan tijdens het wandelen en haar ogen stralen van ondeugendheid en vreugde. Hoewel ze nog steeds een ondeugende kant heeft - vooral als het gaat om het stelen van bananen van het aanrecht - zijn haar verzorgers trots op het harde werk dat ze samen hebben verricht.

Margo is nu officieel een geliefd lid van de familie en een levend bewijs dat een tweede kans echt mogelijk is.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen