Aanbieding

Een teef
© Dierenbemiddeling / Facebook

Dronken koppel komt aan bij asiel om hond op te eisen: niets verloopt zoals gepland

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wanneer het transport met de honden uit Roemenië arriveert, staan niet alleen de dierenbeschermers al te wachten. Ook een dronken stel is ter plaatse.

Op 19 maart wachten de Duitse vrijwilligers van de stichting op een nieuw transport van honden uit Roemenië. Iedereen hoopt dat de honden een echte kans krijgen om een thuis te vinden. Wanneer het transport eindelijk arriveert, verschijnt er ook "een stel met een, laten we zeggen, vreemde uitstraling", zo staat te lezen in de Facebook-post.

Ze zijn daar om een hond te adopteren die voor hen bestemd is. Alleen, het stel, dat duidelijk aangeschoten is, is er zonder auto en heeft geen transportbox meegebracht. Toch willen ze met de trein naar huis...

Een dronken stel komt hun hond ophalen

Eerst weigert de verantwoordelijke chauffeur de hond aan het stel te overhandigen. Vervolgens belt het stel een taxi om met hun dier naar het station te worden gebracht. Maar de taxichauffeur weigert ook en wil de hond niet meenemen zonder transportbox.

De vrijwilligers leggen het stel vervolgens duidelijk uit dat ze de hond niet onder deze omstandigheden kunnen krijgen omdat ze niet in staat zijn om zijn veiligheid te waarborgen.

Het stel wordt dus verzocht om zonder Fibi naar huis te gaan. De hond wacht nu op een verantwoordelijk gezin dat goed voor hem zal zorgen, voor altijd. We hopen dat Fibi snel een huis zal vinden! Denk jij erover een hond een 2de kans te geven in het leven? Adopteer dan een hond!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen