Aanbieding

Kind en hond gaan wandelen
© buitengebieden / X

Kleine jongen loopt met zijn Sharpei hond: plotseling laat hij de riem los en... (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Braaf loopt de grote hond naast zijn kleine mensenvriend aan de lijn. Dan wordt het pas echt schattig, want het kind krijgt plotseling een idee.

Honden en kleine kinderen zijn vaak een absoluut betoverende combinatie. Het is ongelooflijk hoe liefdevol de viervoeters vaak met hun jonge vrienden omgaan. Zelfs de meest eigenwijze harige vrienden veranderen vaak in absolute lammetjes.

De betoverende video van 16 mei door @buitengebieden op X (voorheen Twitter) is daar het beste bewijs van. Dit duo moet je gewoon in je hart sluiten!

Uitlaten met beste vrienden

Je ziet een kleine jongen die nog wat wiebelig door de wereld stapt. Desalniettemin wandelt hij al met zijn grote hondenvriend aan de lijn - de vriendelijke Sharpei loopt voorbeeldig ontspannen en voorzichtig naast hem met de slappe lijn.

Dan ontdekt het kleintje een prachtige plas en weet natuurlijk meteen wat te doen! De schattige jongen legt voorzichtig de hondenriem op de grond om met de plas te spelen. Meerdere keren stapt hij vrolijk door de plas, duidelijk genietend van het gespetter in het water.

De hond reageert gewoon betoverend!

En wat doet de hond? Wie nu denkt dat hij gewoon doorloopt en zijn kleine maatje in de steek laat - dat klopt helemaal niet! Hij blijft gewoon braaf staan waar de riem is neergelegd en wacht geduldig tot zijn kindervriend weer met hem verdergaat.

Daar krijg je als kijker meteen hartjesogen van!

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen