Aanbieding

Schaapskudde zoekplaatje hond Woolly

In deze afbeelding zijn twee dieren verborgen

© Drift Sleep

Alleen mensen met scherpe ogen zien de hond in de kudde schapen

Door Kaami Kanje

Online sinds

Waar is Woolly? Ergens in de kudde schattige schapen heeft een hond zich verstopt. Maar niet alleen hij! Alleen de besten van de besten vinden ook nog Woolly.

Dit ultrazware raadsel zorgt wereldwijd voor een uitdaging. Zowel volwassenen als kinderen zijn op zoek naar de Border Collie hond die zich tussen de schapen heeft verstopt. Kun jij dit virale raadsel oplossen?

Maar pas op! Het is moeilijker dan alle andere zoekplaatjes. Want naast de hond is daar ook nog ergens Woolly. Hij is het enige schaap dat een dutje doet. Kun jij hem zien?

Suchbild Schafherde Hund
Ergens hier moeten de hond en het slapende schaap zich bevinden... (Drift Sleep) 

Vind de hond en het slapende schaap

Met de grote kudde schattige, pluizige schapen is het een echte uitdaging om de hond en het slapende schaap te ontdekken.

Het zoekplaatje, ontwikkeld door Drift Sleep, toont een kudde schattige zwart-witte schapen op een weelderig groen weiland. Maar kijk heel goed: Waar is Woolly, het schaap dat de kans heeft gegrepen voor een middagdutje?

Waar hebben ze zich verstopt?

De schapen met hun grappige, grote ogen lijken allemaal zo verwarrend veel op elkaar, dat het echt ongelooflijk moeilijk is om het slapende Woolly te vinden.

Maar veel gebruikers zijn gefrustreerd en trekken zichzelf de haren uit, omdat ze ook de hond in de kudde niet kunnen vinden.

De oplossing

En? Heb je ze al gevonden? Als dat zo is: gefeliciteerd! Dat is echt een prestatie!

Als je nog steeds aan het zoeken bent en langzaam begint te twijfelen aan je eigen ogen - we hebben natuurlijk de oplossing voor je.

Kijk naar de boomtop links onderaan. Aan de zijkant ervan kijkt de hond naar buiten. En een klein stukje verder naar rechts ligt ook Woolly en doet een dutje.

We hebben ze ook nog eens omcirkeld op deze afbeelding. Niet zo eenvoudig, toch? :-)

Schafherde Hund Suchbild
Hier hebben ze zich verstopt! (Drift Sleep)
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen