Aanbieding

Jongen die rode kat omhelst huilt

Geëmotioneerde jongen en zijn kat

© TruStoryz - Reddit

De mooiste reünie: jongen wordt na 7 maanden herenigd met zijn kat (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Zeven maanden lang verlangde de jongen in deze video ernaar om zijn katachtige vriend thuis terug te zien en op een dag gebeurde er iets wonderbaarlijks.

Een vermiste kat is de ergste nachtmerrie van elke verzorger. Na het doorzoeken van de buurt, het ophangen van vermiste posters en het vragen aan vrienden en buren of ze je geliefde kat hebben gezien, kun je alleen maar te wachten en hopen dat ze op een dag veilig en wel terugkeren.

Vermiste kat

De jongen in de video verloor zijn kat toen zijn familie naar een ander huis verhuisde. De familie zocht naar de kat, maar zonder succes. De jongen was er kapot van; zeven maanden lang moest hij wennen aan het leven zonder zijn viervoetige vriend. Desondanks gaf hij nooit de hoop op dat hij zijn kat op een dag weer zou zien.

Maar de jongen wist niet dat een lokale dierenarts de vermiste kat had gevonden, die gelukkig een microchip had die zijn huisadres onthulde. Dankzij de microchip werd de kat teruggegeven aan zijn familie.

Emotioneel weerzien

In een video die online wordt gedeeld, kun je het emotionele moment zien waarop de jongen herenigd wordt met zijn kat.

Je ziet de jongen thuiskomen en de hoek om lopen de kamer in, waar hij ineens iets ziet, zijn kat, en barst in tranen uit. Hij verspilt geen tijd om de rood-witte kat op te pakken en enorm te knuffelen. De jongen kan niet stoppen met het knuffelen van de kat, die het helemaal niet erg lijkt te vinden en al snel het gezicht van de jongen begint te likken.

Hoewel de familie niet weet wat er met de kat is gebeurd en waar hij de afgelopen zeven maanden is geweest, zijn ze gewoon blij dat hij weer thuis is waar hij hoort te zijn.

Lees verder:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen