Aanbieding

Kat voor flat NYC

De kat heeft een pleeggezin gevonden om voor hem te zorgen.

© Little Wanderers NYC Facebook

Kat wacht al dagenlang voor een flat, waarop een bewoner besluit zijn telefoon te pakken om hem te helpen

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze kat die in de Verenigde Staten werd gevonden, stond voor een gebouw te wachten. Gelukkig besloot een bewoner hem te helpen.

Eerder dit jaar nam een bewoner van een gebouw contact op met de organisatie 'Little Wanderers NYC' over een kat die eruitzag als een zwerfdier.

Niemand wilde hem binnenlaten

De zwart-witte kater zat al enkele dagen voor de flat en niemand liet hem binnen. 

Een van de bewoners ging erheen om te zien wat er aan de hand was. Hij vond inderdaad een kat die voor de deur van de flat rondzwierf. Gezien het weer kon hij niet in die situatie achtergelaten worden. 

Hij besloot toen om de kat te vangen, die "praktisch meteen de kooi in ging". Omschreven als verlegen en moe, leek de kater opgelucht te zijn om aan de regen en de kou te ontsnappen.

Hij lijkt liever alleen te zijn

Gelukkig slaagde de vereniging erin een gezin te vinden dat bereid was om "Knock Knock" te verwelkomen. Ryan, die thuis werkt, bracht veel tijd door met de kat. Na veel geduld, lieve woorden en knuffels begon de kat uit zijn schulp te komen.

In de daaropvolgende weken werd Knock Knock zelfverzekerder en erg spraakzaam: "Hij is nog luider als hij miauwt bij zijn speelgoed (...) Hij probeert wel overeen te komen met andere katten, maar lijkt liever alleen te zijn," aldus de vereniging in The Dodo.

Kijk hier naar de beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen