Aanbieding

Gehandicapte kat bewakingscamera

Gehandicapte kat staart naar de bewakingscamera

© YouTube ViralHog

Verlamde kat wordt alleen thuis gelaten: zijn reactie brengt het internet in tranen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Als de kat het apparaat ontdekt, gebeurt er iets wat je zal laten huilen. Waar gaat het over? 👇

Een familie uit Taiwan besloot een heel bijzondere kat te adopteren, zo bijzonder dat ze een beveiligingscamera installeerden om hem in de gaten te houden wanneer hij alleen thuis was.

Alles verliep goed tot de dag dat de kat besefte dat zijn mensen hem bespioneerden.

Beveiligingscamera om hun kat in de gaten te houden

Het gezin besloot een bewakingscamera in huis te plaatsen voor de veiligheid van het dier, omdat ze een verlamde kat hadden geadopteerd en hem uiteraard met zorg wilden behandelen. 

Daarom activeerden zijn menselijke ouders de camera telkens wanneer ze het huis verlieten om te controleren of het dier zich te allen tijde in perfecte omstandigheden verkeerde.

Echter, op de dag dat Gentlemencat (zo heet de kat) ontdekte dat hij geen privacy had in zijn eigen domein, kon hij de "druk van de schijnwerpers" niet negeren.

De reactie van de kat op de camera's

In plaats van boos te worden op zijn mensen, wilde de kitten hun vriendelijk gebaar bedanken door hun alle liefde van de wereld te geven. Zoals te zien is in de video - die we hieronder delen - kijkt de kat meerdere keren per dag naar de camera alsof hij weet dat er iemand aan de andere kant is.

Maar het beste van alles is wanneer je ziet dat Gentlemencat langzaam naar de deur van het huis loopt omdat hij weet dat zijn verzorgers bijna thuis zijn. Een manier om de liefde en genegenheid te erkennen die zijn mensen hem geven en het op de zoetste manier terug te geven.

"Elke keer als hij merkt dat zijn mensen thuiskomen, komt het katje zo goed als hij kan naar de deur om Mei, zijn mama, te verwelkomen," aldus hun Instagram-account.
Ontvangt jouw kat je als je thuiskomt? Laat je antwoord achter op het forum 👈
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen