Aanbieding

Nino, mishandelde hond

Nino is getransformeerd dankzij de lokale dierenbescherming

© SPA Instagram

Een ongelooflijke metamorfose van Nino, de hond die op het nippertje werd gered

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze winter deelt het Instagramaccount van de dierenbescherming aangrijpende verhalen over zijn kleine pensiongasten. Ontdek de ongelooflijke transformatie van Nino, een schattige kleine mishandelde hond.

Elk jaar blijven duizenden dieren in de opvang van de dierenbescherming omdat ze geen thuis hebben gevonden. Ook dit jaar heeft de vereniging bijna 45.000 dieren opgevangen. Hoewel velen van hen een liefdevol thuis hebben gevonden, wachten anderen nog steeds op een gezin om hen te vertroetelen.

Tijdens hun verblijf worden achtergelaten of zelfs mishandelde dieren verwend door het personeel en de vrijwilligers, zodat ze weer vertrouwen krijgen in de mens.

Een hond weggehaald vanwege mishandeling

De stichting heeft besloten om het hartverscheurende verhaal van enkele van zijn bewoners te delen op Instagram. Dit geldt ook voor Nino, een schattige Maltezer-mix die is weggehaald vanwege mishandeling. De arme hond was er ellendig aan toe toen hij bij het asiel in Frankrijk arriveerde.

"Zijn vacht zat vastgeplakt door uitwerpselen en urine, hij was al meer dan 4 jaar niet verzorgd", aldus de dierenbescherming.

Dankzij een goede verzorging en passende zorg is Nino getransformeerd: "Hij heeft nu een liefdevol gezin gevonden dat hem eindelijk een waardig leven kan bieden!"

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen