Aanbieding

De twee puppy's

Fryga en Finek

© Fundacja Zwierzęta Niczyje/Facebook

Twee puppy's zoeken een thuis, maar een van de twee interesseert niemand: de reden erachter is erg triest

Door Kaami Kanje

Online sinds

Fryga en Finka zijn twee schattige puppy's die zijn opgevangen door de Nobody's Animals Foundation.

"Finka krijgt veel belangstelling, terwijl dat niet het geval is voor Fryga, die niemand interesseert. Kijk alsjeblieft naar deze prachtige dame met haar ruwe vacht," schreef de stichting om de aandacht te vestigen op deze hond die het net zo verdient om haar levenslange familie te vinden.

Waarom wil niemand mij hebben?

"Twee schattige, harige puppy's verblijven sinds eind november in een gastgezin in Suwałki, Polen, waar ze alles leren wat een zelfverzekerde hond moet weten: hoe ze zich moeten gedragen met andere dieren, basiscommando's... Ze zijn vrolijk, goed gesocialiseerd en reageren goed op commando's. Dus waarom stellen zoveel mensen vragen over Finka en bijna niemand over Fryga?"

Finka had het geluk geboren te worden met een prachtige witte vacht. Aan de andere kant is Fryga zwart. Helaas hebben zwarte honden enorm veel moeite om een thuis te vinden; iedereen geeft de voorkeur aan kleine witte pluizige balletjes.

Maar zou uiterlijk het belangrijkste criterium moeten zijn? Fryga, ondanks haar donkere vacht, is een echt liefhebbende hond die menselijk contact zoekt. Zou het niet tijd worden dat iemand haar geweldige persoonlijkheid ontdekt? Wil jij een hond redden en een 2de kans geven? Kijk dan op onze adoptiepagina

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen