Aanbieding

Hondenpuzzel

Kun je deze lastige puzzel oplossen?

© thptbinhthanh.edu.vn/ / brigitte.de

Kun jij de hond op dit plaatje vinden die niet bij de rest past?

Door Kaami Kanje

Online sinds

Niets dan charmante honden, ze lijken allemaal op elkaar - of toch niet? Vind jij binnen 15 seconden de snuit die hier anders is?

Daar gaat het hart van elke hondenliefhebber direct van open: een berg met schattige puppy's die allemaal hebben geleerd om netjes te blijven zitten.

Op het eerste gezicht lijkt het alsof alle hondjes hetzelfde zijn. Maar dat klopt niet. Een puppy staat hier buiten de lijn - maar welke?

Welke hond is anders?

De puppy waar het om gaat, onderscheidt zich van de andere 77 in een klein maar cruciaal detail. Dat ontdekken is behoorlijk lastig en alleen de besten kunnen het in minder dan 15 seconden.

Neem je de uitdaging aan? Succes!

Eén hond is anders dan de anderen - maar waar verstopt hij zich? (Bron: thptbinhthanh.edu.vn/ / brigitte.de)

Nou, heb je het ondeugende puppy dat uit de rij springt al gevonden? Een kleine tip: het bevindt zich rechts op de foto...

De oplossing

Voor iedereen wiens hoofd al rookt door deze gemene uitdaging, hebben we natuurlijk ook de oplossing. Op de foto hebben we de puppy rood omcirkeld. Het kereltje zit rechts in de derde rij van boven.

En rood is hier ook het sleutelwoord. Want terwijl alle anderen gele voorpoten en poten hebben, heeft dit kereltje rode poten en poten. 

De hond heeft zich hier verstopt (Bron: thptbinhthanh.edu.vn/ / brigitte.de)
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen