Aanbieding

Speeltuin met glijbaan

Iemand heeft enorm veel plezier

© Symbolbild Shutterstock

Man filmt speeltuin en kan niet geloven wat er op de glijbaan gebeurt (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Hij kan niet geloven wat hij op de glijbaan ziet, maar zijn ogen bedriegen hem niet.

Het internet staat vol met dierenvideo's, waarvan de ene grappiger, schattiger of verrassender is dan de andere. Deze video is daarop geen uitzondering.

Vanuit zijn raam werpt de man een blik op de speelplaats voor zijn huis, waar hij op de glijbaan plotseling een vreemde beweging opmerkt.

Kitten op de glijbaan

Als hij nauwkeuriger kijkt, wordt het hem al snel duidelijk dat daar geen kind op de glijbaan speelt. Maar wie of wat is daar dan aan het spelen?

De man knippert met zijn ogen en realiseert zich dat daar een kitten de glijbaan af suist. Waarschijnlijk heeft het diertje gewoon te laat door wat er gebeurt en heeft het gelukkig de glijpartij ongedeerd overleefd.

Dieren zijn geen speelgoed

De video van de glijdende kat is een grote hit op internet, toch moet men dieren nooit tot iets dwingen of in situaties brengen waarvoor ze niet zelf kiezen.

Met de toenemende populariteit van dierenvideo's lijkt het steeds vaker alsof de hoofdrolspelers van deze video's onbedoeld voor lachen zorgen bij de kijkers. Men mag nooit vergeten dat dieren geen speelgoed zijn.

Kijk hier naar de beelden van de kat:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen