Aanbieding

Zwarte puppy met witte teddybeer

Waaraan hebben ze dit verdiend?

© Sadies Dog Rescue / Facebook

"Nu vecht ze alleen met haar teddybeer": het lot van deze puppy breekt ieders hart

Door Kaami Kanje

Online sinds

Soms is hoop het enige waarvoor het de moeite waard is om te vechten. In dit trieste geval heeft zelfs dat niet meer geholpen...

"Ik hoopte tegen alle rede in," schrijft een dierenbeschermer van Sadies Dog Rescue op Facebook, en men durft nauwelijks verder te lezen...

Vijf achtergelaten puppy's werden eind juli in een vreselijke toestand aangetroffen door de redders van de Britse organisatie, en sindsdien volgt de ene rouwende boodschap de andere op.

De ene tegenslag na de andere

Nauwelijks in staat om met hun staartje te kwispelen, allemaal positief getest op Parvovirus ... Ondanks de continue zorg in de dierenkliniek, zijn drie van de vijf bijna een week later niet meer in leven.

Hun leven werd hun ontnomen voordat het zelfs maar echt was begonnen. Wat overblijft zijn Breagha en Dylan, die vechten met alles wat ze hebben voor een leven op deze planeet.

De hemel had nog een ster nodig

Maar na 12 dagen hopen, wensen en bidden, melden de dierenbeschermers zich opnieuw met een ontroerende boodschap:

Zelfs Dylan - wat in het Iers 'stralen van hoop' betekent - heeft de strijd verloren. "Het breekt ons hart dat we deze kleintjes niet eerder hebben gevonden."

Maar voor de laatste overlevende, de kleine Breagha, willen de dierenbeschermers doorgaan met vechten en roepen op Facebook op dat iedereen haar kracht geeft.

 

 

"Kom op Breagha, voor al je broertjes en zusjes, voor jou en voor het leven dat we je beloofd hebben, jij kunt dit." We duimen en poten voor Breagha. Als kleine troost en zodat ze niet helemaal alleen is, heeft ze altijd haar kleine teddybeer bij zich.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen