Aanbieding

Kat steelt zak kip

Een ongelooflijke video

Kat steelt iets uit de supermarkt: terwijl ze de kat achtervolgen, gaat er een lampje branden (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het katje steelt een oranje tas die bijna net zo groot is als hijzelf. De ontroerende video van deze daad gaat viraal en veroorzaakt wereldwijd emoties.

Soms stijg je boven jezelf uit vanwege een diepe liefde - net als deze witte kat uit Turkije. Het bewijs van haar hartverwarmende heldendaad werd gedeeld op X (voorheen Twitter) en veroorzaakte meteen een lawine van shares, likes en opmerkingen. 

De pluizige poot sleept en sjouwt een grote, oranje zak over de straat. Deze zak is blijkbaar zo zwaar dat het katje onderweg naar haar doel telkens pauzes moet nemen. Maar de kattendame geeft niet op!

Kat steelt een zak kip

Het onderschrift onder de video legt uit waarom: "Een kat heeft een zak kip gestolen uit de supermarkt en bracht die toen naar haar kleintjes om ze iets te eten te geven." Ontroerend, toch?

De camera volgt de schattige kattenmoeder naar haar welpen. De vele hongerige mondjes wachten al vol verlangen op iets te eten. En nu serveert hun zorgzame moeder een waar feestmaal met de heerlijke stukken kip. Wat een werkelijk geweldige moeder!

Zorgzame kattenmoeder roept emoties op

Dat vinden ook de gebruikers die tot nu toe een reactie hebben achtergelaten bij de video die op 14 september is geplaatst. "Dit is zo schattig. Prijs voor Moeder van het Jaar," zegt een gebruiker. 

Elders staat: "Dat doen wij moeders altijd: we zorgen ervoor dat onze kinderen altijd iets te eten hebben." Een andere commentator voegt toe: "Wat een sterke, onafhankelijke moeder."

Kijk hier naar de emotionele beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen