Aanbieding

Pitbull springt op een klein kind
© Youtube

Pitbull trekt baby van 7 maanden uit wieg: moeder begint te rennen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een paar minuten na middernacht begon de puppy schril te blaffen. Toen de moeder de babykamer binnen rende, verstijfde ze.

Dit angstaanjagende incident gebeurde in de zomer van 2018 in Stockton, Californië.

Midden in de nacht maakte een acht maanden oude Pitbull genaamd Sasha het hele gezin wakker met zijn onophoudelijke geblaf.

Vierpotige heldin

De vrouw, Nana Chaichanhda stond op om te zien wat de Pitbull zo van streek had gemaakt. Het eerste dat haar opviel was de rook die zich in een duizelingwekkend tempo door het huis verspreidde. Het werd haar al snel duidelijk dat er brand was. De vrouw rende naar de kamer van haar zeven maanden oude dochtertje om haar zo snel mogelijk het huis uit te krijgen.

Maar iemand was haar voor. Toen Nana de slaapkamer van haar dochter binnenkwam, zag ze dat de hond Masailah al uit de wieg had getrokken en haar aan de luier trok. Een echte heldin!

“Ik heb alles aan haar te danken. Als zij er niet was geweest, zou het langer hebben geduurd om de brand te achterhalen en had het veel erger kunnen aflopen”, vertelde Nana aan Fox 40.

De vrouw geeft toe dat ze niet verrast was door het gedrag van haar hond. Sasha en Masailah zijn vanaf het begin samen en hebben een sterke band.

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen