Aanbieding

Viraal gegaan: deze hondenfoto

Wat is er zo speciaal aan deze hondenfoto

© screenshot Youtube

Voorbijgangers denken dat het een Collie is, maar niets is minder waar (video)

Door Mae White

Online sinds

Een jaar geleden spraken we over een japanse man verkleed als hond. Hij heeft het nu nog een stapje verder genomen en is naar buiten gegaan voor een wandeling.

Een video van een Collie is niet echt een sensatie, maar deze video is allesbehalve normaal. Als als je goed kijkt, zie je dat deze hond helemaal geen echte hond is! Nadat Twitter-gebruiker @toco_eevee uit Japan eerder een foto op internet had gezet, ging hij al snel viraal. het verhaal heeft echter een vervolg...

Man uit Japan verkleedt zich als hond

De man heeft een levenslange droom vervuld: er uitzien als een hond. Hij wilde dit zo graag dat hij er diep voor in de buidel heeft getast. De kosten van het levensgrote collie-kostuum bedroegen meer dan 14.000 euro, zo onthult de Hindustan Times, die op 26 mei 2022 berichtte over de nogal ongewone hartewens.

Zijn eerste wandeling als een hond

Joco hij heeft zich nu in de buitenwereld gewaagd om voor het eerst andere mensen en dieren te ontmoeten, en hij hing erop uit voor een wandeling in het park. In de video die op YouTube is geplaatst, is Toco aan het begin te zien dat hij aan de lijn wordt uitgelaten en later met andere andere nieuwschierige honden die aan hem snuffelen.

"Al sinds ik een klein kind was, wilde ik een dier zijn. Ik denk dat het een verlangen is om te transformeren" zei de man eerder. Hij is er echter nog niet klaar voor zijn ware identiteit te onthullen omdat hij niet wilt dat mensen hem raar zullen aankijken.

Kijk hier naar de beelden van de wandeling: 

Ander nieuws: Mishandelde hond wordt voor het eerst geaaid: de beelden zijn extreem aangrijpend (video)

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen