Aanbieding

Man wil hond worden en geeft 14.000 euro uit om zijn droom te verwezenlijken (Video)

man in collie kostuum dog-wow

Weet je echt zeker dat er een echte hond op deze foto's staat?

© Youtube @【着ぐるみ】コリーになってみた

Een Japanse man genaamd Tako-San spendeerde enkele duizenden euro's om 'iemand anders te worden'. Zijn verhaal ging viraal. 

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

Nieuwe technologieën kunnen je leven voor altijd veranderen. Neem nou het verhaal van Tako San in Japan. Om zijn droom te realiseren liet hij een peperduur kostuum maken. 

Een kostuum dat je verbeelding te boven gaat!

Toko-San wilde zich 'gewoon' niet als hond verkleden, hij wilde er een worden. Hij ging voor een langharig Collie-kostuum. Met dit pak verandert hij van een mens in Lassie, de hond die de hoofdrol speelde in de gelijknamige TV-serie (1962- 1980). 

Dit kostuum werd speciaal voor hem op maat gemaakt en kostte meer dan 14.000 euro (ongeveer 15.000 dollar).

De man pronkt met de outfit in een reeks video's die op YouTube zijn geplaatst. Op de opnames (die nu viraal zijn gegaan) is hij werkelijk onherkenbaar!.

De Furries

Furries zijn mensen die zich graag verkleden als dieren of pluche wezens. Zoiets doet bij sommige de wenkbrauwen fronsen. Al lijkt het een beetje raar, het is inmiddels een echte subcultuur die steeds populairder wordt. De New York Post meldt dat in de Verenigde Staten minstens 250.000 mensen zich identificeren als "Furry" "een subcultuur waarvan de leden zich graag verkleden als tekenfilmdieren, soms als een seksuele fetisj maar vaker als een leuke activiteit om aan de werkelijkheid te ontsnappen".

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen