Aanbieding

De hondeneigenaar stort in

Met stomheid geslagen na het incident

© Facebook / Shelia Anderson Kennedy

Vrouw zakt in elkaar nadat ze zich haar catastrofale fout realiseert (video)

Door Mae White

Online sinds

Crystal Marie Houk ging een dagje winkelen. Maar wanneer ze terugkeert naar haar auto, realiseert ze zich dat ze een vreselijke fout heeft gemaakt.

Florida wordt niet voor niets de Sunshine State genoemd. In de zomer van 2019 is het 31 graden met stralende zon. Maar in het winkelcentrum met airconditioning vergeet de Amerikaanse Crystal Marie Houk blijkbaar helemaal de tijd. Met tragische gevolgen!

Wanneer de vrouw eindelijk terugkeert naar haar auto, wordt ze daar al opgewacht - door de politie. Wat ze haar vertellen is zo verschrikkelijk dat de vrouw meteen instort. Facebookgebruiker Shelia Anderson Kennedy filmde het hele gebeuren en plaatste het online.

Alternatieve feiten

Want terwijl de vrouw ontspannen aan het winkelen is, zit haar arme Pitbull in de auto, hulpeloos blootgesteld aan de snel stijgende temperaturen in de auto. Hij heeft dus geen kans - en na vier uur sterft de Pitbull. Als ze hem op tijd hadden gevonden en de juiste maatregelen hadden genomen tegen de hitteberoerte, zou hij nog leven.

Houk beweert dat ze maar kort weg was en ook de airconditioning aan had laten staan, maar een bewakingsvideo kan bewijzen dat dit niet waar is. De vrouw werd in eerste instantie gearresteerd, maar vervolgens op borgtocht vrijgelaten. Op 12 september 2019 moest ze terechtstaan.

Helaas sterven er elk jaar weer honden in oververhitte auto's. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar laat je hond gewoon thuis op warme dagen!

Kijk hier naar de beelden van de vrouw toen ze bij haar auto kwam:

Houk, heeft 30 dagen gevangenisstraf gekregen voor de dood van haar hond Gracie Mae. Nadat ze vrijkwam, kreeg ze tevens 36 maanden voorwaardelijk, samen met kosten en boetes.

Wat vind jij van deze straf? Laat je reacties achter onder het artikel!
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen